A monitor (CRA) képzés tantárgyai

Bliszerek.jpg

Ki van a vonalban?

Oldalainkat 11 vendég böngészi

A mi képzésünkről

Nyomtatás PDF

Képzésünket leginkább nővéreknek, szakápolóknak, orvosoknak, gyógyszerészek, fogorvosoknak, biológusoknak, vegyészeknek vagy ezekhez hasonló  természettudományos végzettségűeknek javasoljuk, közülük is kiváltképp azoknak, akik érdeklődnek a kurzus végén kínált karrierlehetőségek iránt. Olyan egészségügyi szakdolgozóknak is egyedülálló lehetőséget jelent a tanfolyam, akik későbbi karrierlehetőségeik spektrumát szélesíteni kívánják, de egyúttal szeretnék jóváírni a kurzusunk után járó továbbképzési pontokat is

A tanfolyamunk 8 szombati, egyenként 8 órás tantermi foglalkozásból áll, melyet nagy mennyiségű internetről letölthető tananyag és házi feladat egészít ki. Az akkreditáció alapján az otthon elvégzendő munka 320 órát tesz ki, természetesen a pontos időtartam hallgatónként nagyon változó lehet, a szakmai előképzettséggel rendelkezők számára kevesebb, míg a magukat más szakmából átképzőknek jóval több otthoni munkavégzés lehet szükséges. Mind a hat tantárgyhoz - illetve a 2016-ban bevezetett új GCP modulhoz is - tartozik elméleti és gyakorlati tananyag egyaránt, ezeknek az aránya tantárgyanként változó, a legtöbb gyakorlati foglalkozás a kommunikációhoz és a számítástechnikához tartozik. A részletes tematika a bal oldali menüben az egyes tantárgyakra kattintva érhető el.

A monitorképzés díja a 2019 januárban induló csoportok esetében nettó 408.000 Ft melyet a tanfolyam kezdetekor, az első januári oktatási alkalommal egy összegben lehet befizetni. A részletfizetési kérvény elfogadása esetén a díj értéke nettó 416.000 Ft, melynek második fele 2018 áprilisban esedékes. A jelentkezéshez kérjük töltsék a főmenü "jelentkezés" pontja alatt található űrlapot.

Minden hallgató felhasználónevet és jelszót kap az internetes felszínhez, ahonnan tananyagok és segédanyagok tölthetők le, itt hirdetik ki a tanárok a házi feladatokat, ide lehet feltölteni a megoldást, a kijavított munkák is innen érhetőek el, és végül itt lehet követni az egyes tantárgyakhoz tartozó pontszám változását. Néhány házi feladatot és a vizsga egyes részeit közvetlenül az internetes rendszerben, feleletválasztós teszt formájában kell megoldani. Az internetes felszínen a többi hallgatóval való kapcsolattartásra is lehetőség van.

A 8 szombati alkalom után július-augusztus táján valamivel több, mint 2 hónap áll rendelkezésre a vizsgára való felkészüléshez, ez alatt partnercégeinknek köszönhetően lehetőség van ún. on-site gyakorlatra is, amikor a hallgatók kórházban megfigyelhetik, hogy hogyan zajlik a monitori munka, mit tartalmaz az ún. site file, és hogyan használják az ún. eCRF-eta vizsgálóhelyen. Az on-site gyakorlat ára nincs benne a képzési díjban (közelítőleg 40-45.000 Ft-ot kell fizetni érte), de részt venni rajta nem is kötelező, és a vizsgaanyagban nem szerepelnek rá vonatkozó kérdések.

A szeptemberi vizsga során mind a hét modulból vizsgát kell tenni, melynek eredménye 50% súllyal szerepel a végső minősítésben. A további 50%-nak megfelelő pontok a házi feladatok megoldásával gyűjthetők össze. A monitori diplomát azoknak a hallgatóknak adjuk ki, akiknek összteljesítménye (minden tantárgy pontjait összeadva) 60% felett van, továbbá egyik tantárgyból sem nyújtottak 50% alatti teljesítményt. A tanfolyamot követően a legjobb hallgatóink elhelyezkedéséhez segítséget nyújtunk.