Promo1.jpg

Ki van a vonalban?

We have 22 guests online

Jelentkezés

Print PDF
There are no translations available.

A 2018-os monitorképző csoportok január folyamán elindultak, jelenleg a 2019-as csoportjainkba fogadunk jelentkezéseket. Az alábbi linken található űrlap elküldésével Ön elkötelezettséget nem vállal, csupán jelzi részvételi szándékát és bekerül adatbázisunkba.

Kérjük, csak akkor töltse ki az alábbi űrlapot, ha ténylegesen szeretne a későbbiekben részt venni a tanfolyamon, és hozzájárul ahhoz, hogy az adatait az Info-tréning Bt. ebből a célból kezelje, a felnőttképzési szerződést a megadott e-mail címre megküldje ill. és a tanfolyamok kezdési időpontjáról tájékoztatást adjon.

 

Jelentkezési lap kitöltése

A megfelelő előképzettségű jelentkezőknek a tanfolyam indítása előtt elküldjük e-mailben a vonatkozó szerződést áttanulmányozásra, ez a tanfolyam részletes tematikáját és ütemezését is tartalmazza majd. A 2019-as csoportokkal kapcsolatos további információkért kérjük figyelje folyamatosan honlapunkat! A jelentkezést véglegesíteni az aláírt szerződés két példányának postai úton történő visszaküldésével lehet.

Az Info-tréning Bt. a fenti linken megadott adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át, és csak arra a célra használja fel, hogy a jelentkező részére megküldje a felnőttképzési szerződés elektronikus változatát, a jelentkező végzettségét és előképzettségét ellenőrizze és a tanfolyamra történő beiratkozását segítse.